Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

  Το "Χριστουγεννιάτικο Κάστρο", το λαμπερό και γιορτινό χωριό του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΗ.Κ.Ε.Η., έρχεται και φέτος γεμάτο λάμψη. Με παραμυθένια σπιτάκια, πολύχρωμα φώτα, ξωτικά, ταράνδους και τον αγαπημένο μας Άη Βασίλη, έρχεται να στολίσει την Πλατεία Ελευθερίας, την πιο κεντρική πλατεία της πόλης μας.

  Ανοίγει τις πύλες του για μικρούς και για μεγάλους, ακόμα πιο εντυπωσιακό και φωτεινό. Από 01-12-2017 ως 07-01-2018 σας υπόσχεται να ζήσετε απίθανες και συναρπαστικές δράσεις, μουσικές και κλόουν, χειροτεχνίες, εργαστήρια, κουκλοθέατρα, παιχνίδια, κάλαντα, παραδοσιακά έθιμα και πολλές εκπλήξεις, όλες με ελεύθερη είσοδο!

  Καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί, να χαμογελάσουμε, να τραγουδήσουμε, να στείλουμε γράμμα στον Άη Βασίλη, να ταξιδέψουμε στο χριστουγεννιάτικο παραμύθι και να κάνουμε τις ευχές μας κάτω απ'τα στολισμένα έλατα.

  Μαγικές θα είναι και φέτος οι γιορτινές μέρες στο Ηράκλειο, στο αγαπημένο Κάστρο των παλιότερων, με την καρδιά των Χριστουγέννων να χτυπάει στη φάτνη μας και να στέλνει μηνύματα αγάπης, ειρήνης και ευτυχίας σε όλο τον κόσμο.

Σας περιμένουμε!

URL:  χριστούγεννα.gr , χριστουγεννα.grxristougenniatikokastro.gr