15Ιουν2021

Προμήθεια υγειονομικού υλικού στη ΔΗ.Κ.Ε.Η.

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα, την προμήθεια υγειονομικού υλικού (ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ CPV 33140000-3) για τον περιορισμό του COVID-19 για τις ανάγκες των δομών που υλοποιεί  η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού-Περιβάλλοντος-Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός εξειδικεύονται και εγκρίνονται στην με αριθμό 59/2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΨΡΖΩΟΚ6Ξ-44Χ).

Για την κάλυψη της δαπάνης της ανωτέρω προμήθειας έχει εκδοθεί α) η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης και β) η βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω απόφασης ανάληψης υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης με α/α AAY Α-136/2021 (ΑΔΑ: ΨΗΚ7ΟΚ6Ξ-ΣΛ2)

Η ανάθεση των προμηθειών που περιγράφονται στην με αριθμό 59/2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΨΡΖΩΟΚ6Ξ-44Χ) της επιχείρησης θα πραγματοποιηθεί με απευθείας ανάθεση με βάση την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά στο γενικό σύνολο,  σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σχετική σφραγισμένη προσφορά (Διονυσίου 13Α Νέα Αλικαρνασσός, Γραφείο 7 ισόγειο) για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 και ώρα 14:30 μ.μ.

Περισσότερα στα συνημμένα αρχεία που ακολουθούν: