21Μάι2021

Προμήθεια σταχτοδοχείων τσέπης στα πλαίσια διοργάνωσης του Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας που συνδιοργανώνει η ΔHKEH

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα, την προμήθειασταχτοδοχείων τσέπης στα πλαίσια διοργάνωσης του Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας που συνδιοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος &  Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός  εξειδικεύονται και εγκρίνονται στην με αριθμό 55/2021 (ΑΔΑ: 6Ζ7ΩΟΚ6Ξ-ΣΗΛ) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για την κάλυψη της δαπάνης της ανωτέρω προμήθειας έχει εκδοθεί α) η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης και β) η βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω απόφασης ανάληψης υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης με α/α Α-131/2021 (ΑΔΑ: Ψ4ΘΚΟΚ6Ξ-1Ω3,  ΑΔΑΜ : 21REQ008639826)

Η ανάθεση των προμηθειών που περιγράφονται στην με αριθμό 55/2021 (ΑΔΑ: 6Ζ7ΩΟΚ6Ξ-ΣΗΛ) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης θα πραγματοποιηθεί με απευθείας ανάθεση με βάση την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά στο γενικό σύνολο,  σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σχετική σφραγισμένη προσφορά (Διονυσίου 13Α Νέα Αλικαρνασσός, Γραφείο 7 ισόγειο) για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 και ώρα 14:30 μ.μ.

Περισσότερα στα συνημμένα αρχεία που ακολουθούν: