21Απρ2022

Παροχή υπηρεσιών απεντόμωσης και μυοκτονίας στα προγράμματα που υλοποιεί η ΔΗΚΕΗ

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα την παροχή υπηρεσιών απεντόμωσης και μυοκτονίας στα προγράμματα που υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου όπως αυτές εξειδικεύονται και εγκρίνονται στην με αριθμό 46/2022 (ΑΔΑ: ΨΒΑ1ΟΚ6Ξ-ΝΒΖ) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης

Προμήθεια σιδήρων (ΟΜΑΔΑ 2) για την επισκευή του κτιρίου του ΚΔΑΠ Ασιτών

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα, τηνπρομήθεια σιδήρων (ΟΜΑΔΑ 2) για την επισκευή του κτιρίου του ΚΔΑΠ Ασιτών που υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός εξειδικεύονται και εγκρίνονται στην με αριθμό 49/2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 9ΚΩΖΟΚ6Ξ-ΔΤΓ).

21Απρ2022

Προμήθεια οικοδομικών υλικών (ΟΜΑΔΑ 1) για την επισκευή του κτιρίου του ΚΔΑΠ Ασιτών

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα, τηνπρομήθεια οικοδομικών υλικών (ΟΜΑΔΑ 1) για την επισκευή του κτιρίου του ΚΔΑΠ Ασιτών που υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός εξειδικεύονται και εγκρίνονται στην με αριθμό 49/2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 9ΚΩΖΟΚ6Ξ-ΔΤΓ).

29Μαρ2022

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ – ΛΟΓΙΣΤΩΝ

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε δύο ορκωτούς ελεγκτές - λογιστές τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της επιχείρησης για την διαχειριστική περίοδο 01.01.2021 – 31.12.2021, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 261 παρ. 1 του Ν. 3463/2006 (Κ.Δ.Κ). Η επιλογή των ορκωτών ελεγκτών θα διενεργηθεί με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του άρθρου 118 του Ν. 4412/2016, υπό τους όρους που αναφέρονται στην απόφαση του ΔΣ της επιχείρησης με αρ. 54/2022 (ΑΔΑ: 6Σ7ΡΟΚ6Ξ-ΤΔ6), η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας. Συνοπτικά οι όροι συμμετοχής είναι οι ακόλουθοι:

21Μαρ2022

Προμήθεια δοχείων μεταφοράς φαγητού στη ΔΗ.Κ.Ε.Η.

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα, την προμήθεια δοχείων μεταφοράς φαγητού στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός εξειδικεύονται και εγκρίνονται στην με αριθμό 30/2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 6Γ1ΙΟΚ6Ξ-16Ξ).

21Μαρ2022

Προμήθεια γραφικής ύλης στη Διοίκηση και στα προγράμματα που υλοποιεί η ΔH.K.E.H.

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα, την προμήθεια γραφικής ύλης στη Διοίκηση και στα προγράμματα που υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός εξειδικεύονται και εγκρίνονται στην με αριθμό 31/2021 απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 65Β0ΟΚ6Ξ-1ΤΙ).

21Μαρ2022

Προμήθεια υγειονομικού υλικού στη ΔΗ.Κ.Ε.Η.

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα, την προμήθεια υγειονομικού υλικού (ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ CPV 33140000-3) για τον περιορισμό του COVID-19 για τις ανάγκες των δομών που υλοποιεί  η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού-Περιβάλλοντος-Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός εξειδικεύονται και εγκρίνονται στην με αριθμό 32/2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΨΦ55ΟΚ6Ξ-Ε6Μ).

04Μαρ2022

Παροχή υπηρεσιών ενδιαίτησης των μουσικών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα που δραστηριοποιείται στον τομέα των ξενοδοχειακών μονάδων, την παροχή υπηρεσιών ενδιαίτησης των μουσικών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης που υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου όπως περιγράφονται και εγκρίνονται στην υπ’ αριθμόν 12/2022 (ΑΔΑ: 9Δ4ΥΟΚ6Ξ-ΩΒΚ) απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου, που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας πρόσκλησης.

06Δεκ2021

Προμήθεια ηλεκτρονικών ταμπλετών (tablet)

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα, την προμήθεια ηλεκτρονικών ταμπλετών (tablet) στο πλαίσιο υλοποίησης των ΚΔΑΠ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος &  Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός εξειδικεύονται και εγκρίνονται στην με αριθμό 151/2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΨΤ55ΟΚ6Ξ-Χ3Ρ).

05Νοε2021

Προμήθεια υγειονομικού υλικού (ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ CPV 33140000-3) για τον περιορισμό του COVID-19 για τις ανάγκες των δομών που υλοποιεί  η ΔΗΚΕΗ

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα, την προμήθεια υγειονομικού υλικού (ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ CPV 33140000-3) για τον περιορισμό του COVID-19 για τις ανάγκες των δομών που υλοποιεί  η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού-Περιβάλλοντος-Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός εξειδικεύονται και εγκρίνονται στην με αριθμό 139/2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΨΔ9ΧΟΚ6Ξ-ΕΗΗ).