08Νοε2019

Παραχώρηση χρήσεως χώρου για εγκατάσταση και λειτουργία μηχανικών & λοιπών μέσων ψυχαγωγίας

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) διακηρύσσει Δημόσια, φανερή και προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την παραχώρηση χρήσεως δημοτικού χώρου επί της Πλατείας Ελευθερίας, του δήμου Ηρακλείου Κρήτης, που προορίζεται για την εγκατάσταση και λειτουργία μηχανικών και λοιπών μέσων ψυχαγωγίας.

21Οκτ2019

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμέτοχης στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου 2019

Με την επιφύλαξη των διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας, της υπ’ αριθμόν 166/2019 (ΑΔΑ: 6ΝΘ3ΟΚ6Ξ-ΨΚΒ) απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΚΕΗ όπως αυτή ενδεχομένως τροποποιηθεί με νεότερη απόφαση Δ.Σ. και του ισχύοντος Κανονισμού Λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου, που εγκρίθηκε με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΚΕΗ με ΑΔΣ 388/2018 (ΑΔΑ: ΨΧΞΤΟΚ6Ξ-ΩΞ0),

17Οκτ2019

Yπηρεσίες φύλαξης της πλατείας Ελευθερίας

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα τις υπηρεσίες φύλαξης της πλατείας Ελευθερίας στα πλαίσια λειτουργίας του  θεματικού χωριού με διακριτικό τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» που συνδιοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός  εξειδικεύονται στην μελέτη με αριθμό 19/2019 και εγκρίνονται στην με αριθμό 165/2019 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 7ΧΗΘΟΚ6Ξ-ΠΧΜ).

17Οκτ2019

Yπηρεσίες τοποθέτησης και συντήρησης χημικών τουαλετών

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα τις υπηρεσίες τοποθέτησης και συντήρησης χημικών τουαλετών στη πλατεία Ελευθερίας στα πλαίσια λειτουργίας του  θεματικού χωριού με διακριτικό τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» που συνδιοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός  εξειδικεύονται στην μελέτη με αριθμό 19/2019 και εγκρίνονται στην με αριθμό 165/2019 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 7ΧΗΘΟΚ6Ξ-ΠΧΜ).

Προμήθεια ειδών φωτισμού

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα, την προμήθεια ειδών φωτισμού που θα χρησιμοποιηθούν στο θεματικό χωριό με διακριτικό τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» που υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός  εξειδικεύονται στην εγκεκριμένη μελέτη 19/2019 και εγκρίνονται στην με αριθμό 165/2019 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 7ΧΗΘΟΚ6Ξ-ΠΧΜ).

Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα, την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού που θα χρησιμοποιηθεί στο θεματικό χωριό με διακριτικό τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» που υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός  εξειδικεύονται στην εγκεκριμένη μελέτη 19/2019 και εγκρίνονται στην με αριθμό 165/2019 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 7ΧΗΘΟΚ6Ξ-ΠΧΜ).

Προμήθεια διαφόρων υλικών

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα, την προμήθεια διαφόρων υλικών που θα χρησιμοποιηθούν στο θεματικό χωριό με διακριτικό τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» που υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός  εξειδικεύονται στην εγκεκριμένη μελέτη 19/2019 και εγκρίνονται στην με αριθμό 165/2019 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 7ΧΗΘΟΚ6Ξ-ΠΧΜ)

Προμήθεια χρωμάτων

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα, την προμήθεια χρωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν στο θεματικό χωριό με διακριτικό τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» που υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός  εξειδικεύονται στην εγκεκριμένη μελέτη 19/2019 και εγκρίνονται στην με αριθμό 165/2019 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 7ΧΗΘΟΚ6Ξ-ΠΧΜ).

Προμήθεια ξυλείας

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα την προμήθεια ξυλείας που θα χρησιμοποιηθούν στο θεματικό χωριό με διακριτικό τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» που υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Οι τεχνικές προδιαγραφές και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός  εξειδικεύονται στην εγκεκριμένη μελέτη 19/2019 και εγκρίνονται στην με αριθμό 165/2019 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 7ΧΗΘΟΚ6Ξ-ΠΧΜ).

25Σεπ2019

Προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος - Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου ενδιαφέρεται να αναθέσει σε οικονομικό φορέα την προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων για τις ανάγκες των οφελουμένων του προγράμματος «Στέγαση και εργασία για αστέγους»  που υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου,  όπως εξειδικεύονται και εγκρίνονται στην με αριθμό 283/2019 ΑΔΑ: ΩΒΦΗΟΚ6Ξ-2Ψ5 απόφαση Προέδρου της επιχείρησης.