Βράβευση του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΗ.Κ.Ε.Η., από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας
Στο πλαίσιο διεξαγωγής της Παγκρήτιας Νοσηλευτικής Διημερίδας με θέμα: «Νοσηλευτική και Covid-19 Πανδημία – Προκλήσεις Διδάγματα» που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, βραβεύτηκε ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΗ.Κ.Ε.Η.
Η διημερίδα διοργανώθηκε από το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (Ν.Π.Δ.Δ.), στην κατεύθυνση της συνεχούς προσπάθειας προάσπισης της υγείας των συμπολιτών μας και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Στόχος της διημερίδας ήταν η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και η επικαιροποίηση των γνώσεων των Νοσηλευτών και άλλων επιστημόνων υγείας σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις της Covid-19 πανδημίας αλλά και οι προκλήσεις και τα διδάγματα από την μέχρι τώρα αντιμετώπιση της, με κύριο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της φροντίδας των ασθενών.
Κατά την διεξαγωγή της Διημερίδας στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και συγκεκριμένα το Σάββατο 17/09/2022 και ώρα 17.30, πραγματοποιήθηκε από το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης της Ε.Ν.Ε., βράβευση του Δήμου Ηρακλείου και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος – Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου Κρήτης για την προσφορά της έναντι της Covid-19 Πανδημίας. Αποτελεί γεγονός ότι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος – Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου Κρήτης (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) και γενικότερα ο Δήμος Ηρακλείου, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων υποστηρίζοντας έμμεσα και άμεσα με τις κοινωνικές και άλλες υπηρεσίες του, με βάση τους διαθέσιμους πόρους του, τις ανάγκες των συμπολιτών – δημοτών, έναντι της Covid-19 Πανδημίας.